Täyden palvelun muuttofirma

Älä antaudu muuttostressille - toteutamme mielellämme koti- ja yritysmuuttonne vauhdikkaasti! Olemme uudehko kotimainen yritys. Henkilökuntamme koostuu kuitenkin muuttoalan vauhdikkaista konkareista. Lupaammekin hoitaa muuttosi nopeasti, toimivilla käytännöillä, rautaisella ammattitaidolla ja hyvällä meiningillä!

+358 50 321 0557

Helsinki, Espoo ja Vantaa sekä muu Uusimaa. Lisäksi muuttoja välillä pääkaupunkiseutu – muu Suomi ja muu Suomi – pääkaupunkiseutu.

Olipa kyseessä sitten pieni asunto tai suuri toimistokokonaisuus, meillä on tarvittava osaaminen ja resurssit hoitaa muutto ammattitaidolla ja tehokkaasti. Henkilöstömme koostuu kokeneista muuttotyöntekijöistä, jotka ovat erittäin ammattitaitoisia ja huolellisia työssään. Voit luottaa siihen, että omaisuutesi käsitellään aina huolella ja turvallisesti.

Panostamme palvelun laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Meille jokainen asiakas on tärkeä, ja haluamme tehdä muutostasi mahdollisimman sujuvan ja stressittömän kokemuksen. Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja toiveita tarkasti ja pyrimme tarjoamaan juuri heille sopivan ratkaisun. Teemme yhteistyötä asiakkaan kanssa suunnitteluvaiheesta aina muuton päätökseen saakka, jotta varmistamme, että kaikki tarpeet ja odotukset täyttyvät.

Asiakkaidemme luottamus on meille ensiarvoisen tärkeää, ja siksi olemme täysin vakuutettuja ja noudatamme kaikkia alan turvallisuusstandardeja. Voit siis olla huoleti tietäen, että muuttofirmanamme olemme vastuullinen ja luotettava kumppani.

Jos etsit luotettavaa ja ammattitaitoista muuttofirmaa, Vauhti Muutot on valintasi. Ota meihin yhteyttä, niin voimme keskustella tarkemmin tarpeistasi ja tarjota sinulle räätälöidyn muuttoratkaisun!

Huomioithan, että muuttovarauksia ei voi tehdä samalle päivälle!

*****

*****

Aivan huikea porukka oli. Suomalaisen kuntoihmeen apureina kaksi ukrainalaista rivakkaa nuorukaista. Upeaa toimintaa. Edullinen. Suosittelen!

2.6.2023 Muuttaja Lahti-Lahti

Erittäin tehokas ja nopea muutto.Ystävällinen ja ymmärtäväinen asiakaspalvelu. Ekstratyöntekijä saatiin ilman lisäveloitusta!

Parin vuoden päästä uudestaan muutto edessä, ehdottomasti valitsemme nämä miehet ensi kerrallakin.

5.3.2023 Muuttaja Espoo - Espoo

Kenttäpäällikkö