Asiakaspalautteet

Täydet 6/5 alustaloppuun - toimistohommat sujuivat joustavasti ja ystävällisesti, ja itse muuttokuorman käsittely oli vertaansa vailla. aikataulut pitivät, miehet suojasivat jokaisen esineen, pakkasivat esimerkillisesti kuorman ja purkivat sen tyylipuhtaasti paikoilleen. Ahtaat tilat, jyrkät portaat ja syysmyrsky eivät hidastaneet tahtia, ja kun laverisohva pitikin purkaa, se hoitui mallikkaasti. 125-neliöisen omakotitalon irtaimisto oli pakattu kahdessa tunnissa ja purettu tunnissa. Vaikuttava esitys, lisäkiitokset erinomaisesta tunnelmasta!"

-Muuttaja Lappers - Lohja 11.11.2022

"Homma hoitui nopeasti ja taidolla. Ikinä en olisi omalla porukalla saanut näin nopeasti pakattua ja purettua autoa. 30 min oltiin aikataulusta "jäljessä", mikä johtui täysin omasta itsestäni, kun arvioin tavaran määrän alakanttiin. Ihan 6/5 suoritus ammattilaisilta, suosittelen ehdottomasti!"

-Muuttaja Hollola - Vantaa 26.11.2022

*****

Positiivinen asiakaspalaute on Se Paras Palaute

*****

*****

"Varmasti suosittelisin, yritysmuutto meni todella hienosti ja nopeasti, miehet pakkasi ja suojasi kuljetuksen ajaksi hienosti tavarat. Upeaa Toimintaa ja olemme todella tyytyväisiä."

-Muuttaja Riihimäki- Riihimäki 19.9.2022

"Muuttomiehet olivat hieman ennen muuttoa varmistaakseen aikataulun pitävyyden. Autot ja miehet olivat paikalla minuutilleen sovittuun aikaan.

Muutto itsessään sujui todella nopeasti ja kamppeet liikkui aikailematta oikeisiin paikkoihin. Hyväkuntoiset muuttomiehet kantoivat kaikki painavimmatkin kaapit ja koneet käsin ja kolhimatta perille, mitään ei rikkoutunut ja miesten kanssa tuli muutenkin hienosti juttuun.

Todella hieno muuttokokemus! Kiitos erinomaisesti tehdystä duunista Eevi ja pojat, täältä tulee täydet suositukset!"

Asiakaspalautteita voi lukea lisää facebook-sivultamme. Muista "tykätä" sivustamme, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumistamme ja muista kuulumisistamme! --->

*****